Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το ψηφιακό event Capcom Spotlight

Η Capcom ανακοίνωσε ένα νέο live stream που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, το Capcom Spotlight είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, θα έχει διάρκεια 26 λεπτά και θα ξεκινήσει στις 00:30, με ένα pre-show που θα ξεκινήσει 20 λεπτά νωρίτερα. Θα πρέπει να περιμένετε νέες πληροφορίες για τα Resident Evil 4, Exoprimal, Monster Hunter Rise, Mega Man Battle Network Legacy Collection και Ghost Trick: Phantom Detective.

Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου, μια εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί το οικονομικό έτος της εταιρείας. Επίσης, στις 2 Ιουνίου θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων το Street Fighter 6, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*